Projecten

Mijn profiel


Tuinen voor mens, plant en dier. Daar gaat het voor mij om bij het vormgeven van tuinen. Dan kunnen er harmonische, levendige tuinen ontstaan waar u geniet en nieuwe energie opdoet.

Voor mij is het vanzelfsprekend om als ecologisch hovenier te werken omdat ik dan met de natuur meewerk. Dat bespaart werk in en aan uw tuin en het versterkt ook de gezondheid van de planten in uw tuin.De natuur en de zorg voor mensen zijn rode draden in mijn beroepsleven. Zo heb ik bijvoorbeeld natuurbelevingsdagen voor basisschoolkinderen begeleid, vegetaties geïnventariseerd, onderzoek gedaan naar dagvlinders en biologische groenten verbouwd. Door opleiding - HBO Natuur en Milieu - en het werkzaam zijn in het ecologisch onderzoek - o.a. Stichting Ecologisch Advies - heb ik kennis en ervaring opgebouwd die mij nu van pas komen in mijn werk als hovenier.


Ik ben in het bezit van de diploma’s vakbekwaam tuinontwerper en vakbekwaam hovenier. Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma’s ‘HBO Natuur en Milieu’ en ‘Warmonderhof’, middelbare land- en tuinbouwschool voor de biologisch-dynamische werkwijze.


Ik ben aangesloten bij Wilde Weelde; Vakgroep Natuurrijke Omgeving, www.wildeweelde.nl. Dit zijn ondernemers die actief en deskundig zijn in het ontwerpen en aanleggen van natuurrijke tuinen, speelplaatsen en parken.