Referenties

“We hebben zeer prettig met Erna samen gewerkt bij de herinrichting van onze tuin. Erna heeft een mooie combinatie ontworpen van de planten die we al hadden en waaraan we gehecht waren met een aantal nieuwe soorten.”

Culemborg, Annemiek en Martien.

Augustus 2019

“Wij – Anja en Dré – zijn een paar jaar geleden verhuisd naar de Venusstraat in Culemborg: een heel mooi huis, maar geen mooie tuin.
Wij woonden eerst in de ecologische wijk Eva Lanxmeer, net als Erna. Ik heb Erna gevraagd om een ontwerp voor een nieuwe tuin te maken. Zij heeft de tuin ook aangelegd en houdt hem twee keer per jaar goed bij. Met name in het voorjaar en de zomer kan ik iedere keer weer genieten van wat zij bedacht heeft. Het varieert, het wisselt in bloei en het is mooi.

Ik raad Erna van harte aan! Anja.”

 

“Before Erna took control of my garden it was an overgrown wilderness. I know nothing about gardening and the task of trying to do something with a plot the size of mine was overwhelming. But Erna came and transformed the jungle into a lovely, welcoming garden and while she was at it, she taught me how to do something constructive to help. I am so very grateful to her for all that she continues to do in what I now consider to be OUR garden!”
 
Harry Barrowclough , Buren

Pagina voor -> Referenties


“Erna heeft ons prettig geholpen door een inspirerend ontwerp voor onze tuin te maken. Onze wensen heeft ze serieus genomen en allemaal goed doordacht in het ontwerp gebracht. Zij nam daarbij uitgebreid de omgeving en ligging in ogenschouw. We kregen een levendig beeld van hoe het er uit zou komen te zien en hebben vrijwel al haar ideeën uitgewerkt.” 
 
 
met groet!
 
Jurjen & Willemien, Culemborg

Onze tuin moest grondig aangepakt: opnieuw ingericht en aangeplant. We zochten op internet. De projecten van Erna sprongen er voor ons uit mede vanwege haar ecologische insteek. Wij gingen voor een natuurlijke tuin.

We zochten contact en na het inventariseren van onze wensen: kleur in alle seizoenen en insectenvriendelijk, kwam Erna, in goed overleg, met een mooi ontwerp waarin rekening gehouden was met onze randvoorwaarden: zicht houden op het water en efficiënte zitjes.
Voor de aanleg adviseerde ze een hovenier die haar ideeën goed wist te vertalen.
Het aanplanten nam ze heel zorgvuldig zelf ter hand, waarbij ze en passant adviezen gaf om onze tuin te onderhouden. Voor het eerst maken we de overgang van lente naar zomer mee en de tuin voldoet aan al onze verwachtingen.

Willem en Jakkenanna
16 juni 2019, Leerdam

“Zelf kwamen we er niet uit hoe de tuin zo in te delen dat wij er ons in thuis zouden voelen.
We hebben na lang zoeken Erna Bisterbosch uitgenodigd om met ons mee te denken.
Met haar ontwerp is er een tuin gemaakt waarin alles wat we wilde een plek heeft gekregen. O.a. Flow vorm, beelden, terras waar we met meerdere personen kunnen zitten maar ook een paar plekken waar we van de ochtend- of avondzon kunnen genieten. Door de vorm en gebruik maken van hoogte en diepte werking in de tuin en het gebruik van verschillende steensoorten is er een levend en harmonisch geheel ontstaan. We ontvangen dan ook veel positieve reacties op de tuin en het ontwerp.
We zijn nog niet helemaal klaar met het plaatsen van de pergola’s. Deze zullen zeker ook nog een extra dimensie geven aan het zicht in de tuin. Ook de beplanting vraagt nog wat tijd maar we zijn heel tevreden en blij met het ontwerp.”


Mieke en Herman
IJsselsteen 31
Wijk bij Duurstede

Ik woon in de Eco-wijk EVA-Lanxmeer in Culemborg en heb een grote tuin. In het bewonersblad van eind 2013 las ik over Erna en haar werk als ecologisch hovenier. Ik besloot haar in 2014 te vragen of zij voortaan mijn tuin wilde onderhouden en dat is tot de dag van vandaag zo gebleven. Erna is een gepassioneerd hovenier en heeft veel verstand van planten. De Latijnse namen kan ik niet onthouden maar zij wel. Erna staat dicht bij de natuur en voelt zich een met het universum. Je voelt dat ze haar werk met liefde en toewijding verricht. Ik ben erg gelukkig dat ik Erna als hovenier gevraagd heb.

Lenie Kersten, april 2020