Tuincoach

Wil je leren tuinieren van een professionele hovenier? Of de kneepjes van het vak leren? Dan ga ik als tuincoach graag samen met jou aan het werk in je eigen tuin. Tuincoaching is ook fijn voor bewonersgroepen met een gezamenlijke tuin. Binnen een jaar leer je je tuin kennen en zelf onderhouden.

Ecologische tuincoaching is leerzaam, fijn en leuk voor mensen met grote en kleine tuinen.

Wat je leert

Alle onderhoudswerkzaamheden komen door het jaar heen vanzelf langs: het herkennen van planten en onkruiden, ingrijpen bij te snel groeiende planten, het scheuren van vaste planten, het terug knippen en snoeien van de verschillende planten en bomen, bodemverzorging en eventuele ecologische gewasbescherming.

Tuinonderhoudskalender

Al doende geef ik je adviezen en tips op maat. We houden bij wat er gedaan is, waarom het gedaan is, en hoe. Na één jaar – na alle vier de seizoenen – heb je op deze manier een handleiding voor het onderhoud van je eigen tuin. Een handleiding met persoonlijke herinneringen!

Ook voor bewonersgroepen

Onderhoud je samen met bewoners van een woongroep of wijk een gezamenlijke tuin? Als tuincoach kan ik jullie ondersteunen bij de uitvoering van de werkzaamheden en advies geven over de inrichting en het onderhoud.  Ook kan ik hulp bieden bij het maken van de tuin onderhoudskalender.

Ontdek jouw tuincoach!

Word je enthousiast van dit idee? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Samen in je tuin werken, leren en genieten!