Tuinonderhoud

Ik vind het heerlijk om in tuinen tussen de planten bezig te zijn. Bij het onderhouden van je tuin kijk ik altijd wat jouw tuin met haar specifieke eigenschappen nodig heeft. Jouw persoonlijke wensen voor je tuin vertaal ik naar het onderhoud toe.

Planten versterken elkaar in een weelderige begroeiing

Waarom tuinonderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin, is regelmatig onderhoud nodig. Dat is bijvoorbeeld: vaste planten scheuren, heesters snoeien, hagen knippen, borders opnieuw inplanten, meststoffen toedienen. Je tuin straalt als je dit op de juiste manier en op het juiste tijdstip doet.

Wat ik voor jou kan doen

Je kunt me vragen voor regelmatige onderhoudsbeurten, een incidentele klus of je kunt het gehele onderhoud van je tuin aan mij overdragen. Ik werk in kleine, grote en landschappelijke tuinen. Altijd vanuit een ecologische visie.

Of samen met jou

Als bijzonderheid bied ik ook de mogelijkheid om samen met mij in jouw tuin te werken. Ik bied mezelf graag aan als jouw tuincoach. In een jaar -vier seizoenen- leer je van mij de kneepjes van het vak en ontdek je je tuin. Je kunt daarna je tuin verder zelf onderhouden als je dat wilt. Lees hier meer over tuincoaching.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Een tuin met veel plekjes om handmatig te wieden. Ik doe het graag!